Valors

Els valors són el nostre fonament, allò que ens queda al darrer moment.

Quan ja no podem agafar-nos al nostre físic, quan passem males ratxes, són els valors els que ens ajuden a sortir i també ens ajuden a gaudir dels èxits, aprenent del camí i compartir amb la gent del nostre voltant.

A Pedala els valors són cabdals, la nostra base: les persones, el compromís, el creixement, els reptes i sobretot la salut.

El voler compartir amb vosaltres la nostra experiència, a celebrar “la vida” com a tal i el seu camí, ressaltar els valors i fer-los aparèixer és un objectiu de Pedala.

No ens em oblidar d’ells, els hem d’alimentar cada dia. Aquells que volem transmetre als nostres fills i al nostre voltant, s’han d’activar cada dia i fer-los presents, pq només així ens farem grans com a persones i com a comunitat.

En temps de crisi, com els que vivim ara, els valors no s’han de retallar, s’han de fer més grans per unir-nos i demostrar en el fons qui som.

Quins son els teus valors? Ens expliques la teva experiència on més conscient vas ser de la seva presència?

Es un bon moment per dedicar cinc minuts a prendre consciencia, posicionar-nos i veure que farem demà per estar allà on volem. Us annexem un quadre orientatiu, on en voler recollir els principals valors que defineix Pedala.

Valors

3.907 comentarios sobre “Valors