Tercera Sessió 2015: Esther Arias Alvarez “Aigüa, Cel, Terra i Foc”

Esther  Avui us volem presentar a Esther. Imagina’t que vas a fer una sessió de spinning, comences a rodar com la resta mentre calentes i comença la sessió dient … “para de      rodar, tanca els ulls” … upfff a partir d’aquí sents que comença una aventura, una nova etapa i això t’ho fa viure ella, l’Esther Arias.

Qui és? Esther és instructora pels programes Bike control, Schiwin Cycling i Spinning® Star III. També té un nivell avançat de mixmeister 7 d’Orthos i un formació en  Coaching.

Aquesta formació, la seva forma de ser (lluitadora i amb molta persistència) fa que les seves classes siguin diferents, on treballes el cos i l’ànima.

Respecte la sessió, l’Esther ens diu:

“Un any mes tinc el privilegi d’estar com presenter amb aquest event tant important per mi, pel que significa per tots nosaltres…si això ja es un motiu d’alegria per mi, quan vaig crear la sessió, a la meva ment va vindran els quatre elements essencials de la vida, per lluitar-la, per combatre els reversos que la vida ens pot donar, aquets quatre elements expressats al meu ride tenen un significat especial per “pedalar per la vida”..

Som aigua: no ens agitem, el riu de la vida neix fins la desembocadura del mar, sortejant salts i ràpids.

Som cel: no ens nublem, el aire del cel blau es transforma  en tornados i/o brises.

Som terra: no ens sequem, l’aire calent que el nostre cos genera xoca contra el vent fred i arriba el següent huracà, es la lluita front les adversitats de la vida.

Som foc: som la energia d’un volcà en erupció, abraçant la temperatura del teu cos i guanyant la batalla a LA VIDA.”

 

El proper 23 de Maig, a les 19:30, Esther t’espera: