Qui Som

Qui som?

Pedala per la vida és un event que surt de la nostra experiència, la vida és un camí, una suma d’experiències positives i de negatives. Amb el temps les negatives són un aprenentatge i si saps treure les conclusions pertinents fan que els moments positius creixin exponencialment.

Vaig passar un procés de Leucèmia, i un cop acabat vaig pensar “ara que?”, això no s’ha d’acabar aquí, d’això s’ha d’aprendre i vull compartir. Vull ajudar a donar les respostes de preguntes que un dia em vaig fer; vull encoratjar a la gent a sortir i tirar endavant; vull agrair a la gent que va estar al meu costat i va fer que em sortís amb els seus coneixements com els metges i les persones que amb la seva fortalesa, al meu costat, em donaven l’energia per sortir.

Per això, una sessió de pedala és més que una sessió de cycling, Pedala pretén:

–        Encoratjar a la gent a tirar endavant, com una sessió, tens les pujades però sempre vas rodant, no has de parar, s’ha de lluitar per després arribar al final, escalfar i gaudir

–        Gaudir de la vida, del nostre entorn natural, de la nostra gent que tenim al voltant. Per això es fa al barri, en un entorn històric natural i en el nostre barri que ens veu créixer.

–        Volem agrair als investigadors que fan possibles tractaments; als donants que sense ells no seria possible recuperar allò que l’enfermetat ens treu; als amics i familiars que ens acompanyen en tot moment, com en les sessions on cadascú roda però tothom en bloc i a ritme. Tots a una

–        Volem donar a conèixer dels recursos existents, com són les fundacions, els bancs de sang i la nostra experiència que sigui per identificar-se i sumar entre tots, per ser tothom feliços i gaudir de la vida. Fent pinya.

–        Parar, reflexionar, respirar i somriure,entendre que al final lo que ens fa estar aquí son els valors, allò que ens fa forts i que hem de cuidar i treure quan cal.

Tots junts, pedalant per la vida.

José Antonio Caño Pastor

4.161 comentarios sobre “Qui Som