Pedala per la vida, una festa on TU ets protagonista

d4bf28f2a7f4cd18a3b94f0380ca6b14

El proper 23 tothom té cabuda, TU ets el protagonista. Tant si vens a Pedalar com a gaudir, et trobaràs diverses formes de col·laborar per tal d’ajudar a la investigació d’aquesta infermetat.

Trobaràs samarretes, handmade fets per Belen’s Dreams, material simbòlic de la Fundació… la vostra aportació, per petita que sigui, salva vides. I per això et donem les gracies.

Amb la música i la natura que ens envolta ressaltarem lo més important, les persones, perquè junts podem fer allò que ens proposem: uns posen música, altres posen ritme, altres observen, altres es troben, altres somnien o es posen reptes mentre pedalegen.. però tots Pedalen per la vida en algun sentit.pulseras

És una exaltació a l’esport, la salut, la bona alimentació, la importància de compartir i d’estar informats, de com poder ajudar. Per això tindrem a Raúl de “Unidos por la medula”, que ens informarà de la importància cabdal de les donacions, ens trauran tots els mites que suposar ser-lo, és molt fàcil i tan important el resultat!!!

T’esperem el dissabte, per que junts farem una festa original, solidària i per la vida.