Col.laboració de Rechupete i Larousse

61ELHYyEE0L._SX258_BO1,204,203,200_  Us presentem la col·laboració que ens ofereix Larousse, www.larousse.es , i Alfonso López Alonso, conegut com “Rechupete”.

Mantenir una alimentació sana és important dins dels nostres hàbits, però també el nostre ritme diari ho fa difícil. Per això tenim el blog de Rechupete, http://www.recetasderechupete.com , i els seus llibres que et recolzaran amb receptes, consells, vídeos… L’Alfons és un gallec que aprofita les receptes de la seva terra per donar-li el seu toc i presentar-nos uns plats deliciosos.

La seva col·laboració en Pedala serà el sorteig d’exemplars dedicats del seu llibre “Comer bien a diario” ideal per complementar l’esport i “Pedalar per la vida” amb salut.

Per altra banda, agraïr a Larousse la seva dedicació com Editorial  des de fa més de 100 anys a la difusió del saber. Les seves enciclopèdies, els diccionaris sempre han estat presents a les cases i també saben aprofitar les noves tecnologies per mantenir-nos enganxats a la cultura.

Des d’aquí volem destacar el seu projecte solidari, participant amb civiblub.org amb el Regal Solidari Vox. Gracies als vostres punts solidaris que aconseguiu a través de civiclub i les vostres bones obres, es regalaran llibres als nens a través de 4 Fundacions.

Us encoratgem a que participeu en la Tercera Edició de Pedala, el proper 23 de Maig, on viuràs una festa Sana, a través de l’esport i l’alimentació gracies a Larousse i Rechupete.